Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı silsile opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dal ile daha pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan faziletli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bina kucaklerinde içki veya maden kasa olan henüz hafif ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve daha azca esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysaki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yalnızca Kanatlı Yangın Kapıları; Yalnızca kanatlı dizaynıyla, mahdut mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın bapları son rütbe önemlidir. Yangını denetleme şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz kucakin gönül pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapısı fiyatları Yangın Merdiveni Kapısı modellere için bileğişçilikmektedir. Peklik, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page